OJ

Hej. Jag flyttar till Örebro idag! Fick reda på att jag kommit in på företagsekonomi i fredags innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet på fredagen åkte jag direkt på Veronica Maggio konsert på cirkus som frugan så gulligt bjöd med mig på (sjukt bra och vet ni, PETTER dök upp som överraskning, jag dog!!). Lördag morgon åkte jag tidigt ut till Husarö för att fira kusin Toves komfirmation och efter det direkt till Clara för fest natten lång. Söndagen spenderade jag på jobbet. SÅ igår tog jag tag i allt och bestämde att jag skulle flytta till Örebro. Ganska spontant alltså. Har bokat in mig på ett vandrarhem inatt och imorgon är det välkomsdag!! Sen kommer Clara och då får vi dela säng ett tag tills jag hittar något eget. Det här är ju sjukt och jag är nervös som fan. Men det blir nog bra. Puss!

Idag

Idag mår jag äntligen bättre, men jag har haft en fy helvetes jobbig vecka. Massor av skit som hände samtidigt som det sker massa förändringar och jag har ju nån spärr när det kommer till förändringar, jag blir helt knäpp och vill typ dö. Men jag har så fina vänner alltså! Niklas hörde att jag var lite ledsen och då kom han över efter jobbet och tröstade mig. Gulle. MEN nu mår jag bättre. Är feting stolt över mig själv att jag kunde erkänna för folk att jag mådde dålig. För nått år sedan skulle jag aldrig sagt något, till någon. Jag går framåt :)

Min bästa vän ska ju flytta ifrån mig (den absolut värsta förändringen) så den här veckan är det fest hääla tiden som gäller. Lite avsked för henne liksom.
Nu måste jag sova för jag, Kajsa och Kalle ska upp svintidigt och plocka upp kräftburar! Hoppas vi får onaturligt mycket. Min bror hade förresten kräftskiva här igår för hela sin pluton! Säkert 25 pers som var här, och hälften sov över så det var fullt hus. Vi var och hälsade på dom på "öppet hus" i söndags. Fick se hur dom hade det och när dom värmde upp inför högvakten. Oskar var jätteduktig och skrek så fint (fattade inte ett ord men han skrek fett högt och bra!) och alla lydde honom, som det ska vara. Han red bäst av alla också, har det nog i generna! Ja, jag var lite stolt storasyster. Jag ska förresten gifta mig med Oskars löjtnant. Herregud. Han skrek finast av alla kan jag säga *kär*
Jag och bror på Irland. Vi står vid en klippa och det syns inte men det var så fruktansvärt högt och vi var båda helt livrädda. Det är därför vi ser så konstigt bajsnödiga ut.

This time baby I´ll be bulletproof

Tänk om man kunde kräkas upp ångest. Fy fan vad härligt. Bara stoppa fingrarna i halsen och bli av med skiten. Precis som när man druckit för mycket. Man spyr och mår sen SÅ mycket bättre. Idag har jag känt mig så otroligt värdelös, dum och äcklig. Och utnyttjad. Jag är så trött. Trött på mig själv, jag vill gå i ide och vakna igen nästa sommar så jag slipper ta tag i mig själ och mitt liv. Värdelösa dag. Nu tänker jag gå och lägga mig och glömma all skit. Imorgon efter jobbet åker jag ut till Claras landställe. På måndag börjar mitt nya liv. Typ.