Take me out

Ok nu är jag trött på det här. Klockan är 21.40 och jag sitter här och dampar lite för mig själv. Jag är verkligen inte van vid att bara inte göra något alls. Och jag är absolut inte van vid att sitta inne en fredags- OCH lördags-kväll som jag gjort denna helg. Jag HATAR det!! Även fast att jag var ute i stallet hela morgonen och fixade med hästarna så kryper det i benen på mig och det känns som att jag varit instängd i det här jävla huset i en vecka. Jag hatar hatar hatar att vara sjuk och behöva ligga i sängen. Det är konstigt med mig. Jag är ju i grund och botten jordens lataste människa. Jag kan nog bara vara lat när det inte är påtvingat.  

Fy fan för det här. Jag har försökt sova, jag har försökt se på film, jag har försökt läsa. Jag har till och med frågat mina föräldrar om dom vill spela spel med mig. Det ville dom inte. Jag har SÅ tråkigt.  

Stoffe ringde nyss och bad mig att bli frisk eftersom det inte alls är lika kul utan mig. Det gjorde min dag, tack darling!!

Nu ska jag gå och terra någon familjemedlem.

hot and cold

Jag är sjuk. Jag mår bajs. Jag orkar knappt ta mig upp för trappan. Jag tycker fruktansvärt synd om mig själv eftersom alla mina vänner ska hem till bettan ikväll och fira hennes födelsedag. Och jag kan inte vara med. Då och då ploppar små tankar upp i huvudet i stil med "äh vafan, jag är inte SÅ sjuk, en grogg sen är jag säkert på G! Jag drar dit!". När jag sedan såg på TV och insåg att jag satt och grät floder till "Highschool musical", förstod jag att jag måste banga ikväll. Jag har ju uppenbarligen väldigt hög feber.

Fast om jag tar en alvedon så kanske jag mår bra tills ikväll då jag börjar supa?

NEJ NEJ NEJ! S.t.a.n.n.a h.e.m.m.a. 

 

JULLGULL

Jag skulle bara vilja slänga in en liten krya-på-dig-hälsning till Jullan som ligger på sjukan. Lisas hästfan slängde av henne och nu sticker hennes nyckelben ut ur kroppen. Å jag tycker så synd om dig och jag längtar tills jag får krama om dig fina vän! puss!!





19.

åh. fy. helvete.

jag tror aldrig jag varit såhär bakis. Jag vet inte vad som hände. Ena stunden var jag på förfest hemma hos Emelie, andra vaknade jag upp i en våningssäng tillsammans med Stoffe och Niklas, OBS vi sov alla tre i sängen längst ner. Men jag hade iaf en grym kväll. TOTALT störd, men grym. Jag har nu lyckats klämma i mig en kebabrulle samt sovit några timmar, allt för att försöka ta mig ut i stallet. Det kommer inte gå fort fram för mig idag kan jag säga. Jesus.

  

På onsdag ska jag på kryssning. LATER!


This is it

Bara för att det är så fint


Grinig

Grinig onsdag. Mycket jag borde göra men jag orkar inte ett skit. Allt suger idag. Det här är iaf lite av vad jag haft för mig på sista tiden:


Fotat Annas nya tröja.


Rökt på med Emelie (hähähä, nej du)


Fikat med familjen


Umgåtts med Jessica och hennes ICA-tröja...


...samt Niklas och hans Lantmännen-tröja


Tagit hand om mina två bebisar


Plockat svamp med Jessican

samt haft spårad kräftskiva...



THE END


Lördagkväll

Hej på er. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och säga att jag lever, jag dog inte av svamp-förgiftning (höhö). Egentligen borde jag inte skriva alls nu eftersom jag är fruktansvärt packad. Men nu blev det som det blev. En "mysig hemmakväll" spårade och jag har nu på mig en fin kjol och ska shaka ass någonstans med några människor. Jag älskar det här! Emelie frågade nyss om hon är hot, eller hot. Jag svarade hoj. Så är jag nu. Att jag kunnat skriva det här inlägget är ett under. Vi hörs imorgon daaaarls. Jag älskar er som en alkis älskar explorer!


Detta fält måste fyllas i

Jag lovar att jag SKA uppdatera. snart. Inte för att jag har SÅ mycket att uppdatera om...men ändå!

Jag ska bara ut i skogen först och plocka lite svamp med Jessica. Sen ska vi fika tillsammans, jag och mina bästa vänner. Dessutom skiner solen. Awesome!

Kärlek