Fan

Bullshit att helgen blev lugn. Igår hamnade jag av konstiga (MKT konstiga, ok?!) anledningar på Candy. Ont i halsen, snorig, halvfull. Min helg som skulle bestå utav TV-tittande lr ngt och soooovande. Nej nej kom hem 4, däckade tillsammans med Ellinor i sängen och sen var det bara att hasa sig ut till hästarna kl 7! Underbart. Jag är INTE utvilad.


PS Var på
kennel-träff igår med Alice och träffade föräldrar, syskon, kusiner och gud-vet-vad. Miljoner hundar som sprang runt och lekte på ängen! :) Gulligt värre! DS




Lugn fredag

Har haft feber hela veckan (SÅ hårt festade vi FAKTISKT inte i Linköping) så skola har det inte blivit så mycket av. skönt. Idag är jag väl mer eller mindre frisk men jag orkade ändå inte hasa mig till skolan. Istället har jag bara varit, vilket jag i normala fall aldrig skulle klara av en hel dag. Men ibland är det skönt! Såg nyss på Green street hooligans med bror min. Alla har ju snackat om den här filmen i hundra år nu men jag har varit lite efter - nu är den i alla fall tittad på och jag grät som vanligt (haha). Den här helgen ska bli lugn för min del, har blivit för mycket för länge nu, jag behöver det här. Jag laddar upp inför nästa helg istället då jag får finbesök från alla möjliga håll - weeho!

Tack Johanna för en rolig helg! :)



Dagens drog: muse - Muscle museum

Linköööping

Wehooo, snart drar jag och Ellinor ner till Linköping för en hel festhelg tillsammans med Johanna! God I miss her! Ellinor kör bilen och jag ska väl sitta brevid och underhålla. Eller ngt. Taggad är jag iaf!!!

Kolla lycklig min feta labrador blev när hon fick ett litet ben att sulta på! Naaaew





Måndag

Helgen gick som vanligt för fort. I fredags blev det fest här i rö, vilket faktiskt blev riktigt kul, som vanligt när man har bra folk runt sig. Jag älskar er tjejer!




Hur kommer det sig att jag ser ut som ett lik på bilden? Hoppas jag hamnade i ett konstigt ljus^^

Lite spår som vanligt, men det slutade bra! Lördagen degade jag och i söndags försökte jag hitta en klänning till min kära kusins bröllop nu i helgen, men misslyckades. Sen hann jag också med ett födelsedags-kalas. Lyckad och skön helg helt enkelt!



It´s Britney bitch