Jag har feting lust att göra en feting lista

RANDOM
[/ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/ Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[X] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag säger alltid vad jag tycker och tänker, även fast det kan såra någon.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[/ Jag tror på spöken.
[ ]  Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[X] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[X] Jag är skadeglad.


SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
[X] Jag har skämt ut mig på fyllan.
[X] Ramlat på en offentlig plats.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[ Jag har åkt snowboard.
[X] Jag har supit mig dyngrak.
[X] Jag har kysst en främling.

http://juliajoh.blogg.se/ 

Måndag

Efter helgens fina väder tycker jag nästan bara att det är lite skönt med regn. Allting växer ju så mkt fortare då och jag vill ha mer blommor och gräs. Jag är sjukt trött efter helgen, kom hem kl 5 lör morgon efter en som vanligt galen kväll med Ellinor. Fick 2 timmars sömn innan klockan ringde och jag fick hoppa upp och jobba. Det var super trevligt, jag älskar verkligen att gå upp med tuppen. Ironi. Och i Norrtälje träffade jag min gamla barndomsbästis från Täby som jag låg brevid på BB. Hur hamnade han ute i buschen? Ok, jag känner att det här inlägget kommer spåra rejält. Kanske för att jag imorgon har en fucked up redovisning om H&M som jag inte börjat med? Eller gympaprovet som jag nämnt tidigare, vilket jag skjutit upp ännu än vecka? Eller Spanska uppsatsen på fre. Eller kanske matteprovet på tors, sista chansen. Eller eng + matte nationella. Eller....

Igår kom jag på att när jag gifter mig, ska det ske till "Öppna din dörr" med Tommy Nilsson.
Bara så ni vet liksom.

 

Biceps Brachii

Tror det var först idag som jag insåg att det bara är 7 skoldagar kvar till skolavslutningen. 7 dagar!!! Knasigt värre! Jag började ju nyss i ny klass! Jag hade ju nyss sommarlov! Jag började ju nyss i ny skola! Jag flyttade ju fan nyss hit! Usch tiden går fort och det är så skrämmande. Men jag behöver verkligen sommarlov. Är bara trött och grinig just nu känns det som. Och blek och ful och jag har inga helvetes kläder att ta på mig. Och jag har massa restuppgifter i skolan. Emelie har hoppat av så vi ses aldrig längre. Och snart har jag prov i bokföring. Jag vill ha sol och bad, galna fester tillsammans med vänner, uteservering, sthlms skärgård, västkusten, hälsingland!

Nej, slut på klagandet för idag och tillbaka till verkligheten, som just nu innebär pluggande till ett puckat gympa prov som jag skjutit upp i ca ett halvår nu. Vi ska lära oss kroppens muskler på latin. Hurraaa, det är ju jättebra att kunna när jag i framtiden blir gympalärare så jag kan skrika på mina elever att böja på sina solius gastrochnemius eller spänna sina quadriceps femoris lite mer. Absolut!

Idag är det en sån dag

Idag är det en sån där dag då jag längtar tillbaka till mitt gamla liv. Jag längtar tillbaka till att kunna gå till allt och alla, slippa vara beroende av SL. Varför består mitt liv numera av att läsa busstabellen? Ikväll när vi ska in till stan måste vi ta bilen för att bussarna slutar gå hem typ 12. LYCKAT. Jag hatar hatar hatar SL, jag tror dom sitter på sina kontor och lurar ut hur dom bäst ska jävlas med mig. svin. Idag vill jag tillbaka till Täby, och den känslan är inge vidare.

Äntligen!

Guuuud så länge vi längtat. Äntligen är det dags imorgon igen, och jag kommer vara där med en tjej som är ett ännu störra freak än jag när det gäller denna film - nämligen Jennifer. Sist vi träffades var förra gången vi var på premiären. Är det inte sjukt?! Från att gå till att ses varenda jäkla dag till att ha ett uppehåll på ett år! Det får det faktiskt bli ändring på. Jag kommer gråta floder när jag går därifrån, I know it. Jag är världens blödigaste människa (idag grät jag faktiskt till Anna Phil, fråga mig inte vad som hände eller varför men grät gjorde jag) och detta verkar ju vara den sista filmen. Gaaaah kommer vi överleva Jennifer? Hmf inte så säker på det...

Förresten så var jag och Bettan och hämtade våra peace & love biljetter idag! Here we come!

Idag är det måndag och jag är sjukt jäkla taggad till fredag. Lyckat.


Timbaland - apologize: Bästa på länge! <3


image49

My man I´ve been missing you



Fredag

Fest i ons med Ellinor, Carro, Fellan och en jäkla massa teknikare. Men det blev väldigt lyckat, lite spontant och det är så det ska vara! Vi satt uppe (och utomhus! SOMMAR!) till kl 5 på morgonen tills Ellinor och jag tog morgonbussen hem vid 6. Rekommenderas ej...men men jag behövde spåra och det behövde Ellinor me. Finns ingen jag kan bli så fruktansvärt galen på och samtidigt ha så fruktansvärt kul med. Älskar dig! Och jag är så glad att jag lärt känna Carro och Felicia - härliga tjejer asså!

Igår var vi iväg med Embla till Edeby gård till Johanna och Vignir för ett möte med hingsten Ísar frá Keldudal. Hoppas allt går vägen och att vi nästa år står med en liten musblack hingst! Vore inte helt fel. Kändes bra att lämna henne där, dom verkar så måna och seriösa! Och på sön är det dags för Dökkva att dra iväg till Uppsala och Soldán frá Hvitanesi. Och Sunna ska snart släppas med Oddur. FÖLISAR!! Förresten så har äntligen  Sara klämt ur sig sin bebis (ungefär 5 veckor försent...) efter Askur: ett svart hingst föl. Kaxig som fan och stor! :) Bild kommer säkert snart.

Jag har så jäkla mycket att plugga just nu och jag ORKAR inte. Jag blir alltid så här inför sommarlovet, jag bara lägger av med allt när det egentligen nu jag borde ta i och jobba. Men jag är så trött på det att jag vill kräkas. Snart snart snart. Sommar sommar sommar. Jag och Elisabeth flummade till det i skolan i ons och beställde två biljetter till peace & love festivalen den 26-30 juni. Hur händet det lixom?!? Jag och Elisabeth? Klara oss själva? Bo i tält? haha kommer sluta i kaous men wtf, kul ska vi ha!

Imorgon blir det förhoppningsvis träff med täby folket som jag som vanligt saknar massa massa. Och nrj i kungsan! Ska bli kul :)

Nej nu ska jag plugga, eller iaf försöka...Ciao!


"Men vadååå, vill du inte ligga med han så säg bara att du har bajsat på dig, funkar alltid!!"


naaaew

Vi tillbringade ganska mycket tid på golvet i helgen kan jag säga.

image48

yeeehoo

Linköping fre-sön. NICE. Johanna, Frida och Anki. Kommer bli super, speciellt bilresan ner med Timbalands senaste. Mjaaaaaao ni lär ju få höra mer om det när jag kommer hem bakis på sön.

PUSS

PS Isa har klagat på mig att jag aldrig lägger in bilder. Därför ska det bli fler och därför lägger jag in en bild där hon är med oxå, sötnöten! DS

image46

image47

LYCKA

Nu tänker jag vara lite hästnördig igen, men wtf, JAG ÄR GLAD. Äntligen, äntligen, äntligen efter 5 veckor är vi igång igen. Såret är läkt och hon haltar inte längre. Red för första gången igår och det var sååå kul och hon var sååå duktig!! Visserligen har jag en häst som stod sist i kön när hjärnceller delades ut (som Johan brukar säga...) OCH som i vanliga fall blir hyper av att bara vila en dag och som nu vilat fem veckor (ja, hon var lite galen) så det blir en hel del repetition nu (hur töltar man nu igen?)...men men skönt att komma igång med träningen igen, jag har stor lust att linda in henne i bomull just nu så man inte riskerar att hon skadar sig igen! ;)
 
Tänk att man kan bli så jäkla lycklig över att bara få rida sin häst igen! :)



image45

Valborg

Valborg är så jävla överskattat att jag inte ens tänker skriva om min.

BYE