Hej

Hur kommer det sig att så fort jag har mycket att göra och känner mig stressad så bloggar jag? Just nu i detta ögonblick borde jag verkligen inte blogga utan jag borde skriva på min seminarie-uppgift om torskfisket, eller så borde jag verkligen träna på självkalkylering med påläggsmetoden, eller börja på min vetenskapliga gobbet. Men icke. Jag bloggar! Var ju ett tag sen jag skrev här och jag lovar att sist jag skrev hade jag också massor av andra måsten. Skönt iof med en blogg att skylla på. "jag hinner inte plugga, måste blogga, annars blir mina läsare sura". För det blir ni ju? Clara och Julia? Hähä.

Jag har börjat bli lite trött på min annars lite halv-charmiga sida. Det här med att jag glömmer och är slarvig. Har aldrig riktigt trott det om mig själv, utan jag har ju alltid varit tjejen med koll. Men jag börjar inse att det verkligen inte är så. Alls. Inte om man jämför med annat klokt folk jag har runt mig! Förra veckan lyckades jag tappa bort min kalender i skolan. Sen hetsade jag iväg till gymmet och väl där insåg jag att jag glömt mina träningsbyxor. Som jag dessutom hade lagt fram på sängen så att jag skulle komma ihåg dom. Och jag är så pinsamt dålig på att komma ihåg namn och saker som folk berättar för mig. Det är inte det att jag inte lyssnar, jag har bara sånt jävla guldfiskminne. Jag är värdelös! Och jag ska hem i helgen eftersom jag trodde att jag hade jobb, men jag har läst fel och tydligen var det nästa helg jag jobbade. Och för att inte tala om att jag sprider mina saker överallt! Jag vet inte på hur många ställen i uppsala jag glömt grejer nu. Mitt smink, en tröja, ett örhänge, min cykel. ALLT. En kompis säger alltid när jag ska gå hem "jaha undar vad du glömt den här gången" och det sjuka är att det alltid är något. Även fast jag kollat överallt tusen gången innan jag går, så lyckas jag glömma kvar något. Ja ni. Det är inte lätt när det är svårt.


Fredag

Har haft en sån där fruktansvärt o-effektiv dag. Inte för att det är något ovanligt när det gäller mig, men den här dagen var bara lite för mycket. Eller lite. Jag lovade mig själv dyrt och heligt att ta sista bussen hem igår efter stockens. Den där bussen som jag lyckats ta typ en enda gång under mina typ 3 månader jag bott i Uppsala. Den är egentligen hur bra som helst eftersom man då kommer hem i tid och kan lätt gå upp dagen efter och plugga eller gå till skolan. Men lättövertalig som jag är hamnade jag på en bar och drack drinkar och sen på nån efterfest där folk började rappa och röka på. Ramlade in med en cheesburgare i handen kl 6 imorse och vaknade typ vid 15. Sen har jag lyckats laga middag. Och kollat true blood. Blev alltså varken skola eller plugg idag.. Men Imorgon SKA jag sätta mig med ekonomi-styrningen! Fy fan vad kul. Taggad jag känner mig.

Nooooot

Hade förresten VG på tentan. Tihi! :)

Natti!


Trött

Åh jag mår skit. Och ser ut som skit. Sitter på bussen påväg till skolan, äntligen, intelligenta jag lyckades läsa fel på busstabellen två gånger. Fast jag söker på nätet. Trött tjej. Jag tror jag kört lite väl hårt förra veckan, massa föreläsningar och ny delkurs och sen blev det fest och för mycket vin tors, fre och lör. Och knappt någon sömn på det. Dessutom har jag bara ätit typ chips sen i tors förutom en bit pizza under lördags natten, usch jag måste äta mat idag. Blödde näsblod imorse och jag gör aldrig det om jag inte är riktigt dålig.. Nu får det bli en hälsovecka! Tills på torsdag då det är stocken såklart.


Svett

Igår köpte jag mitt första "gym-kort" någonsin. På friskis&svettis. Får väl se hur det kommer gå med det här.. Jag kommer inte sätta min fot på gymmet, det vet jag ju. Jag tröttnar efter 5 min. MEN idag var jag på nån dans! Det var heta rytmer och mycket shaka ass, och det gillar ju jag! Dock kände jag mig dubbelt så fet och hälften så hurtig som alla andra. Men jag körde järnet, här har ni mig:


Rihanna

Sitter på bussen hem till Uppsala, var i Sthlm igår och hade världens bästa kväll med bästis. Vi käkade massa mat och drack vin, för att sedan åka och se ingen mindre än Rihanna. Rihanna i globen i lilla Stockholm!! Så sjukt coolt. Claras pappa hade köpt biljetter han inte ville ha och snäll som han är fick Clara dom, och snäll som hon är bjöd hon med mig! Jag har deppat hur länge som helst över att jag inte hade råd att gå, så jag var helt lyrisk! Rihanna ställde in konserten i malmö på måndagen pga utmattning men som tur var dök hon upp i globen och hon var
så sjuuukt bra och löjligt snygg. Åh jag blir helt hög av hennes musik. Hon har varit med på alla mina fester så länge jag kan minnas. Rihanna, vin och vänner är min favoritkombo!