Hej

Ok jag har blivit töntigt fast vid en ny serie - vampire diaries. Typ en kopia av Twilight, men mycket läskigare och råare och man slipper Bellas ständigt halvöppna mun. Har snart kollat igenom hela första säsongen, men jag kan säga att den här gången är jag inte kär i någon vampyr (han som spelar "Edward" är ärligt talat riktigt ful, han har byxorna i röven typ hela tiden), nej jag är kär i "Bella"s lillebor! Gud! Ge mig! Kolla på serien så kommer ni förstå.



Jaha vad mer. Jag är sjuk. Som vanligt tänker väl ni, och ja, som vanligt. Men jag får skylla mig själv eftersom jag aldrig tillåter mig själv att bli frisk. I lördags hade världens bästa Stoffe 25års fest på havspiren. Det var jättekul men jag kände mig så himla otaggad hela kvällen och jag förstod inte varför jag var så trött. Sen när jag kom hem visade det sig att jag hade feber, så det förklarade ju en del. Men det var trevligt, trots en del drama. Like always.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag slipper snön och kylan. Herregud kan knappt fatta att jag ska få se solen, bada, glida omkring i flipflops. Det ska bli så fruktansvärt härligt!! På söndag kväll åker vi. Min brorsa är så söt haha han gav som förslag att jag kanske borde köpa en bok att ta med på planet till Thailand "så man har något att göra i 4 timmar" som han uttryckte sig. När jag förklarade för honom att det tog 12 timmar att flyga höll han typ på att svimma haha. Han är inte så berest min bror.

Igår var jag i Nynäshamn hos min tandläkare, gudfar, morbror. Hade inga hål! Efteråt fikade vi semla. Jag är hemsk. Jag sa till mig själv att jag skulle försöka dra ner lite på onyttigheterna fram tills jag ska visa mig i bikini (ångest.ångest.) men istället åt jag en semla till middag igår och en semla till lunch idag. greeeat

Igår var nog även sista gången jag såg min morfar i livet. Jag älskar dig.


We are the world




Kan inte förneka att jag fäller en eller två tårar. Kinda cool.



14 feb

Inget stort fan av alla hjärtans dag i allmänhet, men det här året tar fan priset. Jag är bakis OCH har feber.

PALLA


Bloggnörd

Jag har kommit på att jag är en riktigt jävla bloggnörd. Inte för att min egen blogg kommer i första hand direkt, utan för att jag följer massa bloggar slaviskt. Jag följer kanske 20 bloggar regelbundet, och sen några över det. Fy helvete vad patetiskt. Grejen är att jag följer alla dessa bloggar på bloggkoll så jag läser alla inlägg som skrivs. ALLA. Och nu har tre utav mina favoriter en liten TV-serie ihop haha, sjukt kul att höra hur personer låter i verkligheten! Jag har följt Petras blogg hur länge som helst, hon måste seriöst vara min borttappade enäggstvilling - förutom när det kommer till utseendet haha! Men till sättet är vi så stört lika att det är larvigt. Och Hibbsan är min favorit, så himla bra, smart och cool brud - även fast hon låter och ser ut som jordens pucko. Ska ni läsa någon blogg måste ni läsa hennes!

Igår hjälpte jag Clara att tvätta inför hennes resa



Fett hjälpsam var jag allt. 
PS jag saknar redan min vapendragare 


Save me from myself

I helgen var jag på korridorsfest i Uppsala. Jag älskar det faktum att jag får mig en dos av studentlivet i uppsala utan att plugga. Jag och Elli har verkligen blivit mottagna med öppna armar utav alla byggare i Carros klass, haha, jag tror det beror mest på att det inte finns så många tjejer i klassen. Men det är najs, jag gillar att vara byggare! Vi kör bygg-dansen och skriker byggaaareeee när vi skålar. hehe.

Den här veckan är Claras sista vecka hemma innan hon drar till Grancan i 6 veckor. Är glad för hennes skull, men det känns konstigt att hon ska dit utan mig, vi gör ju allt tillsammans liksom. Tur att jag ska till Thailand två utav dessa veckor i alla fall! Så imorgon ska jag hem till henne och ta farväl. buhu.

Jag ser ut som något katten släpat in så jag måste hitta mitt smink, födelsedagsfika i Norrtälje väntar!

Heppåre!



Jag och Jenny en sommarkväll. Jag längtar så himla mycket till årets första glas vin på en uteservering.


Onsdag

Idag har jag spenderat nästan 6 timmar på ATG hästklinik med en utav våra hästar. Känns som vi mer eller minde bor där. Vi behöver aldrig anmäla oss i luckan, för dom vet precis vilka vi är. Alla veterinärerna och alla assistenterna hälsar också glatt och frågar hur vi och hästarna mår. Pinsamt. Jag vill verkligen berätta för alla att vi verkligen inte misshandlar våra hästar, vi råkar bara ha fruktansvärd jävla otur. Jag lovar att vi betalar säkert halva deras års-inkomst. eller inte. Ni som inte är hästmänniskor tror jag inte förstår hur dyrt det är att åka in med en häst till en klinik...Dom tar ca 500kr bara för att se hästen longeras, vilket tar typ 5min.. I alla fall så hittar dom inget fel på hästfanskapet. Eller rättare sagt, dom hittar inte VART felet sitter. Han haltar inte på rakt spår, reagerar inget vid böjprov MEN är jättehalt i höger varv vid longering. Inte vänster varv. Idag var det fjärde gången vi var inne med honom. Han är röntgad, ultraljudad och nu har dom seriöst bedövat alla leder. Och han slutar ändå inte halta. Lovely. Idag fick han specialskor och sen skickade dom mer eller mindre hem oss för att dom inte hade tid med oss mer idag. Vi ska tillbaka nästa onsdag igen. Lovely igen. 

Så, nu har jag hästnördat färdigt. 

eller nej förresten, min häst är så jäääkla fin just ni hihi :)

puss



Herregud vad jag saknar den här sjuka hästen. 
 


Jag förstår inte varför jag är så jäkla törstig, jag drack ju jättemycket igår!