FO SHIZZLE MY NIZZLE!!

Seriöst, jag har fan en ny idol. Hur cool är hon inte? HAHA och videon är ju bäst ever. Sjukt jävla snygg är hon också!!

25 September 2008

Min bebis är sjuk! 40 graders feber och snorig. Älsklingen. Tycker så synd om henne och inte kan man förklara för henne att hon nog blir bättre snart. Jag hatar när djuren blir sjuka!
 






Skrauta från Väsby Stuteri

Imorgon är det fredag. Jessica ringde mig nyss och gjorde mig as taggad haha min braiga vän. Vi bor typ två minuter ifrån varandra och ändå ses vi aldrig. Bara för att ingen av oss orkar gå till den andra. SÅ lata är vi. Patetiskt. Och om precis 16 dagar åker jag till London. Iiiiiih jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar och hur kul det kommer bli!



Tell me your favourite song

Hej min blogg.
Idag bestämde jag mig för att synda och baka en kladdkaka. Jag var verkligen sjukt jävla taggad på att göra denna kladdkaka MEN vad tror ni händer, jo vi har inget margarin hemma. GAAAAAAAAAH sen var min dag förstörd och jag gick och la mig i min säng och sov mig igenom dagen istället.

Hela helgen har jag spenderat med Clara. Man skulle kunna säga att vi hade ett litet förspel inför vår vistelse i England, eftersom vi nu bott tillsammans några dagar i samma rum, höhö. Saken var den att vi har tillbringat dagarna i Skrapan på
SOFO-basaren med alla coola människor på söder. Vi marknadsförde Columbus hotell. Och tänka sig, jag var tvungen att le och vara trevlig mot folk i hela tre dagar. Det ni!
Trodde ni inte om mig va. 

Eller ok, jag ska vara ärlig, vi delade ut lite broschyrer då och då när vi fick ryck. Annars spatserad vi mest runt i Skrapan och drack tee. På lördagen bjöds det in till lite fest för alla som stått på marknaden och där fick vi lite gratis mat och vin, sedan drog vi vidare för att möta upp Julia och hennes klasskompisar. Kvällen slutade med dans och hela skiten, och vi somnade sent, eller tidigt, hur man nu vill uttrycka sig. Skönt med hotellrum i stan iaf^^. Jag vill ha en egen lägenhet. Eller nej vänta, jag vill dela lägenhet med Clara, för hon tjatar hela tiden om hur fint hon ska fixa i sin lägenhet när hon väl skaffar sig en. Så då kan jag bara chilla när Clara leker room-service. NAJS.  



Förresten så fyllde min sötaste vän Elisabeth 19 år i lördags! Grattis fina du!! Elisabeth är nog den snällaste människan jag känner. Hon pratar aldrig skit och är alltid lika coolt blåst. Hon ska firas i helgen som fan. Bara så ni vet!




Trött

Snart ska jag ut och ge alla feta bortskämda hästar mat. Snart. Jag vill bara sitta här lite till, det är ju så fruktansvärt kallt ute! Jag har börjat använda mössa! Blö. Pappa berättade för ett tag sen att han och mamma en gång i tiden hade haft kräftskiva såhär i september. Då hade alla åkt ut till landet och badat och solat hela dagen, sedan hade alla suttit ute i sina badkläder på bryggan och ätit kräfor hela natten.

JA TACK!

Idag ska jag för första gången besöka Dannes hotell. Jag och Clara ska...ja vad ska vi göra? Marknadsföra? jaja jag och Clara ska stå på nån mässa eller liknande hela helgen och reklama för hotell Columbus! Och det där är ungefär allt jag vet om hotellet, att det heter Columbus alltså.

Nä nu ska jag ut till mina feta ridskolehästar. Jag hatar hästar.

Later




eh...VI VANN!



Det står Väsby på våra tröjor. Så jäkla coolt!! Vi lånade tröjorna utav ett hockeylag från Upplandsväsby, som förr låg i elitserien. Dom var tydligen helt galna på sin tid och kallades VildaVäsby. haha. Så vårt lag från Väsby Stuteri fick heta Vilda Väsby :) Vi var snyggast. Och bäst.


Semighörmigrörmig

Nyss försökte jag gå in på min vän Claras blogg. Då kom det upp en sådan där helvetesjävla brandvägg som jag är så förtjust i. Är det bara mig hon har blockat eller gäller det alla kanske? Kan ju hoppas på att hon inte har något emot mig, eftersom jag ska sitta på ett plan med henne den 12 oktober och dessutom bo i samma rum som henne ett tag framöver när vi väl stigit av planet. Så det vore ju inte så kul. Alltså om hon nu skulle ha något emot mig liksom.

Den senaste tiden har det inte hänt så mycket. Mitt liv är inte så händelserikt just nu tycker jag, elle rättare sagt jag är sååå fruktansvärt less på allt och alla och jag vill bara dra härifrån nu! Vädret börjar dessutom bli grått och det börjar bli mörkt. Man kan ju fan inte ens gå ut utan ficklampa här på landet efter klockan 9 just nu! GAAH. Jag saknar sommaren. En himla massa. 

Igår var jag och min syster och min mamma på IKEA för att köpa ett kök till Annas lägenhet. Eller hus. Whatever. Min mamma är ju typ världens coolaste så hon ba "äh vi får in köket i bilen" och sen går hon och köper något kök. Bara sådär.  Sen fick lägga pussel med ett kök in i vår bil. Jag stod brevid och tittade på eftersom jag var tvungen att hålla i min fula klänning som envisades med att blåsa upp så fort jag släppte den. Och jag hade liksom fula trosor på mig så det gick inte för sig. Min mamma lät rätt mycket och min syster fick bära. Tillslut fick vi iaf in ett helt kök i vår braiga bil. plus en spis! Och lite skor som jag handlade. och mat. Jag vet inte vart jag ville komma med allt detta förutom att vi har en bra bil.

Nyss var jag hos Anna och Malik. Malik blev snipp-snappad idag (kastrerad alltså) och han har fått en tratt och mår inte alls bra (Malik är inte Annas pojkvän som man kan tro, utan hennes galna hund). Vi såg på 8mile och jag är alltid lika kär i Eminem efter den filmen, och jag fattar inte varför! Sen behöver jag bara titta på honom i någon video eller något för att komma på att han egentligen är rätt liten och ful. Men alltid efter den här filmen vill jag bo i en husvagn i Detriot med honom. Eller ok nu överrdrev jag, jag vill bo varsomhelst förutom där, MEN med honom!

Imorgon är det tydligen röj i Linköping. Och jag kan inte komma för jag sparar pengar till London. Det stör mig så sjuuukt mycket att jag inte är miljonär. Det vore bara så skönt. Jag saknar min Peiva och jag vill till Linköping. Men det går inte. Iof har jag ändå saker att se fram emot! För imorgon ska jag festa med Clara. Tror jag i alla fall, hon kanske som sagt har något emot mig och skiter i att ringa mig eller ngt. Men om hon ringer mig så är det party som gäller för hela slanten och jag är taggad!
Later!