Sportlov

LOOOOOOOV.
Nu har två dagar gått på mitt underbara lov och det ändå jag har gjort är ätit. Emelie kom hem till mig sön natt och vi åt som fan. Åsså jag skämtar inte. Sen blev det måndag och vi åt ännu mer. Sen blev det mån natt och vi åt ännu mer hemma hos emelie. Och sen blev det tis och jag åt ännu mer...

Och nu sitter jag här och mår illa. Usch inget mer flöt för min del på lovet (!)

Jaha vad ska man skriva mer? Var hos min kära morbror idag som även är min gudfar och tandläkare. Inga hål och tydligen väldigt bra tänder för att vara 18år. Har vi 18åringar så dåligt tänder?! Läskigt. 

Imorgon blir det en sväng till solarieöarna med Emelie. Sen ska vi ner till ridskolan för att kolla om vi kan få praoa där. Våra lärare har kommit på att vi ska praoa en vecka på ngt företag som håller på med ekonomi så vi ekonomi-nördar ska få se hur det går till..ORKA? Jag har skjutit fram det här för länge nu så det är dags att fixa...Och jag orkar verkligen inte sitta på ngt kontor så det får bli ridskolan^^ förhoppningsvis...

puss!


Tisdag

Oh yes, tisdag. Älskade tisdag. Så fruktansvärt skönt det är med distansdag (vem kom på den smarta dagen?! Min rektor?? JAG ÄLSKAR DIG!). Det är ju meningen dårå att vi ska få massa jobb och sitta och jobba hemma precis som en vanlig skoldag. Om vi får något att göra? Har inte haft en enda uppgift denna dag sen jag började 2an^^. mmm lite sådär småskönt, JA.
 
I söndags var jag på säsongens första kvaltävling. Har ingen aning om varför jag hamnade där eller varför jag tvingade upp mig själv 6 på morgonen fast jag inte skulle tävla, men men det är sånt man får tåla när man är hästnörd. Blev sjuuukt taggad och inspirerad och det var ju bara hem sen o träna med pållen. Och såklart gick hon det bästa passet någonsin med mig på ryggen. ååååå hon är så himla bra min häst! I alla fall, Clara tävlade och hon hade väl kanske inte en av sina bästa dagar, men det var iaf skönt o träffa henne igen, var alldeless för länge sedan! Och förutom att jag gjorde bort mig totalt ca 4 gånger (har ingen lust att berätta hur) och att jag såg ut som michelin-gubben (hade på mig ca 4 fleecejackor) så var det en trevlig dag :) Våra islänningar är ju bara bäst! 

   
Mentor

Mentor från Västanåsen

hett

http://www.youtube.com/watch?v=OMndH4egfSk

OMG. OMG. OMFG.

Min favoritlåt! Min favorit Justin! OCH Scarlett!
Det här är för mkt, I have no words.

13 Februari 2007

Jag lyckades fixa till en bra helg tillslut iaf. På lördagen var det sjukt fint väder och jag red ut i snö och solsken med vänner. ååå  vad är glad att jag har stallet, hästarna och alla underbara människor runt mig här! Hur klarar man sig utan? Lite galopp i snön gjorde iaf susen och jag blev på betydligt bättre humör!

På kvällen var det dags att fira Anki som fyllde år. Hade fint besök ifrån dalarna iform av min favvo-Camilla, så här skulle det partas! Började I Norrtälje hos Ankis pojkvän med alla deras vänner. Nämnde jag att det BARA var hårdrockare? Jag, Anna och Camilla blev väl inte sådär jätte poppis när vi envisades med att ha högsta volym på TV OCH dessutom sjunga med till alla låtar som framfördes på Melodifestivalen...Det var iaf trevliga (men långhåriga) killar, och jag och Johanna taggade till ordentligt (för mkt kanske som vanligt när vi är i farten?). Anyway kvällen avslutades på krogen (hur kommer det sig att jag ALLTID har sån tur och lyckas komma in?!) och sen hem o sova, sova, sova.

Idag är det tisdags och jag sitter här hemma och snorar. Känns som om mitt huvud ska sprängas snart. Tydligen så är Clara och Jocke lika sjuka...vi fick säkert den här jäkla förkylningen av den där festen (som vi helst vill glömma) ute i skogen, lr vad säger du Clara? ;)  Och ändå tvingar min mamma iväg mig idag för att åka till ATG med hennes lilla älskling, hennes bortskämda snorunge till häst. Mammas häst och jag går inte ihop. Hon vill väl ha mamma för sig själv lr något. Uusch jag hatar henne.
 
Nej nu är det tee och honung som gäller! Vill vara frisk tills i helgen ;)

puss! Frida


En underbar morgon

Fredagskvällen SÖG. Jag var på sämsta festen EVER, långt som fan ut i skogen, jag var sjuuukt otaggad och till råga på allt blev min jacka snogg. Och idag när jag ÄNTLIGEN får sova, sitter jag här och kan inte bara för att jag är så fruktansvärt arg på mig själv.
 
Kan inte nån jävel uppfinna en tidsmaskin så man skulle kunna starta om helgen på nytt? Kom igen, ska det vara så jäävla svårt?!

MIN HELG BÖRJAR BRAAA^^



Läses högt och med inlevelse

Ett recept på en enkel och trevlig fruktkaka.

Tag fram följande ingredienser;
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whiskey



Tag fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll whiskey i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen whiskeyn om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvispen.

Knäck två hönor och schläng i skålen, med all torkad fjukt….. Sätt på elvischpen igen…. Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, riv loss den med en muvschkrejsel. Schmaka och whiskeyn fortfarande är god.

Schen schka du schhila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga..

Kolla whiskeyn.
Schila citronsaften. Lägg till en mats…sched… och schå socker, eller nå´t va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom förnschtret, och schå kolla schen whiskeyn.

Gå och lägg dej………. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall.


Måndag

Usch jag blir så jäkla arg på mig själv när jag sätter klockan en timme senare än vanligt. "jaja jag hoppar bara över eng och tar nästa buss". Sover en timme till och sen "eller jag kan ju lika gärna sova över gympan - jag är ju faktiskt lite sjuk HOST. Sen kan jag ju lika gärna "äta lunch hemma och åka till skolan sen". Och sen när jag sovit för länge och ätit så "är det ju lika bra att stanna hemma, onödigt att åka till skolan så här dags".

Suck. Sånt skit händer för ofta just nu. Jag tror det är Emelie som har dåligt inflytande på mig (vi skyller på henne - grattis på 18års dagen förresten!!!) Alltså: idag var jag hemma. Jag var iof duktig och pluggqade en del företagsekonomi (har det OCH matteprov den här veckan). Jag har inte pluggat på hundra år känns det som, så jag har lixom glömt hur man gör. Istället drog jag till norrtälje med mammi för att handla lite födelsedagspresenter till min käre bror som fyller 16 imorgon. Han ska tydligen ha värsta festen nu i helgen för ALLA sina kompisar, dom ska få se hur han har det här ute på landet. Kan ju bli kul...eller kaos.

puss!
 


Fredag

Fredag Fredag Fredag





Behöver jag säga mer?