mähä

En grej som är lite läskig med mig. Jag drömmer drömmar som mer eller mindre senare händer. Inte så att jag drömmer att någon ska dö, och sedan händer det (tur?!) utan mer att jag kan drömma om en speciell sak eller person som senare under dagen kommer upp på tal. Som inatt. Jag drömde om kantareller. Att jag gick och plockade i skogen och hade mig. Jag vaknar och tänker "vafan", går ner i köket och pappa kommer in och säger att han plockat en kantarell på sin promenad. Sånt!!! Sånt händer oftare än ofta. OGILLA. Nu var det här ett sjukt tråkigt exempel men ändå. Det är riktigt jävla läskigt och oftast förtränger jag det för att jag inte tror på det, men ibland blir det bara så jävla uppenbart. hate it.

Jag har haft en mysig vecka i det dåliga vädret. Massa mat, massa vin och roligt folk.


I onsdags åt vi hemma hos Stoffe innan utgång


Gullan!


Igår åt jag med Ida och Elli på Åtellet i Norrtälje.


Ankorna solade i kvällssolen


Jag var en duktig idiot och tog kort på maten (som en ÄKTA bloggare, woop woop!)


Mitt gull



Ikväll ska jag på reunion med gamla klassen GILLA-knappen på den!

Ciao!

Söndag

God morgon.

Blev väckt utav en galen kvinna som varit borta från sin hund för länge (jag har varit hundvakt och kvinnan har varit i spanien och saknat sin pudel något gaaaaalet haha). Jag är bakis och ville sova länge men nehej. Nu har jag vandrat runt som ett lik och försökt hitta något att äta, har ej lyckats. Har även försökt komma på något att göra idag, har ej lyckats. Idag är jag ful och äcklig och trött och tråkig och deppig och allt annat negativt man kan vara. Inkluderat avundsjuk, varför föddes inte jag gör-snygg? Jag är så jävla arg på magra modeller som får åka och uppleva världens alla städer bara för att dom blir bra på kort. Fuck u.

Fett bitter.

Kallt

Inatt var första gången jag frös på riktigt länge. Det var nära att jag gick upp för att stänga fönstret (!). Hoppas värmen kommer tillbaka, för guds skull, vi vill inte ha höst ännu. 

Idag hamnade jag av okänd anledning på
den här killens blogg. MAH GAAD killen är typ 17 och så het. Min gaydar brukar inte ha fel, så jag tror att det här är en jäkligt snyggt klädd hetero kille (hoppas). Jag nämnde honom här i bloggen för att jag ska påminna mig själv om att besöka honom igen om sisådär 3 år hehe.

I helgen blir det fest! Puss!



Jag, Clara och Caro från Colombia


Born ugly

I fredags när jag var ute med två killkompisar var dom feting impade av att jag lyckades välja kläder, sminka mig, fixa håret och hela tjofaderittan på bara 30min (dom är vana vid riktiga tjejer som typ kan stå och välja ögonskugga i en halvtimme. nja, inte riktigt jag). Dessutom lyckades jag bli onykter också under den halvtimmen. CRED! Dom kom i alla fall in på ett samtal om en rolig video som tydligen alla har sett, men jag fattade nada. Tills jag kom in på Julias blogg och hittade den HAHAHAHAHHA herregud vilken underbar brud.




Hot

Herregud vad varmt det är. Jag kommer inte ihåg att det någon gång har varit såhär varmt sen jag föddes. Och i vintras var det kallaste vintern på typ 30år. Vad händer med lilla Sverige? Inatt trodde jag att jag befann mig i någon tropisk orkan, det var sjukt varmt samt åskade så jag trodde det var krig och regnade som jag vet inte vad. Jorden har feber.

Om någon undrar så gick SM åt skogen. Min häst kunde absolut inte tänka sig att ställa upp för mig i den hettan, nej nej. Hon gick mer eller mindre knappt framåt på banan. AS KUL................
Nu har jag hästpaus på obestämd tid. Känns väldigt konstigt. Jag har ridit regelbundet (typ varje dag) sen nästan tio år tillbaka. Men nu har jag ingen häst att rida så jag får helt enkelt ta ett uppehåll. Känns rätt skönt.

SM

Hej och hå

Idag bär det av söderut (Norrköping hehe). Jag ska nämligen ner dit och tävla SM littegranna. Jag är så stört otaggad, jag är verkligen ingen tävlingsmänniska. Över huvud taget. Jag blir inte så nervös, jag satsar inte speciellt mycket, jag är ingen dålig förlorare och jag blir gladare när det går bra för mina vänner än mig själv, haha. Självklart tycker jag det är AS kul, men liksom, det är inte hela världen. Men nu har jag ju lycktas ta mig till SM så jag ska försöka peppa mig själv, lovar. Jag tror i alla fall att det kommer bli en rolig vecka med roligt folk! Hörs på söndag när jag kommer hem (röd som en kräfta förmodligen, SMHI visar sol varje dag). Puuuuuuss!


shuuulululu

Clara klagade lite på att jag inte uppdaterat på länge, soooo here we go.

Igår var jag på tegel
innan drack jag en liter rött
och spelade spel med sköna människor
idag fick jag en fin komplimang för min jacka
tyvärr kom komplimangen från en snuskgubbe

Tjenna!