Nytt inlägg

Kul med storm ute, verkligen! Så himla myspys. (snart thailand. snart thailand. andas.)

Igår var familjen Söderbäck och tog Twinrix inför resan. Det är alltid helt kaos när vi gör saker ihop. Vi skriker och skrattar och låter och är bara allmänt flummiga - min mamma är värst. Hon är störd! Jag lär vara helt slut efter två veckor på samma hotell.

I helgen är en galen utekväll planerad och jag är sååå taggad. Jag förstår inte hur jag orkar, men herregud, man lever bara en enda gång! Hör ni det alla torrbollar!

 

"Glider in på en reeeekmacka", HAHA, jag dör!

20+20=40

Hej. Jag har massor att skriva och bara därför gör jag det inte. Så typiskt mig så det är larvigt. Så fort jag kan eller borde göra något, så skiter jag i det.

I alla fall. Jag lever, jag mår bra, och jag längtar ihjääääl mig till den 21a feb då jag och familjen åker till Thailand i två veckor. Jag dööööör, jag vill åka NUNUNU. Jag behöver sol och värme innan hela jag förvandlas till en blek (mycket blek) zoombi. Min familj har inte haft en semester ihop sen jag gick i 6an tror jag, så det kan ju bli trevligt att umgås lite. Min brorsa är dock mycket orolig för att vara borta i två veckor - man missar faktiskt mycket av Worlf of warkraft då! HA!

Ikväll ska jag på 40års fest! 20+20 närmare bestämt. PEPP PEPP



 
Jag och två bloggläsare (höhö)

Ciao!


Im in sälen bitch

Herre.

NU har jag vaknat upp ur min dvala jag vandrat runt i hela dagen. Efter lite cola light, ipren, mat och choklad. Kom alltså hem från sälen idag. Jag har haft sjukt kul med sjukt roligt folk. Ellinor och Carro stannar till på söndag, vilket jag också gärna hade gjort, men jag har "tyvärr" anmält mig till en kurs imorgon med hästen. Så jag fick skjuss till Uppsala idag med folk som också var tvungna att åka hem tidigare. Jag har aldrig varit så dålig i hela mitt liv, haha! Det var inte ett fräscht gäng som stannade och köpte frukost imorse kan jag säga, by-borna i Malung kollade ganska mycket snett på oss. Jag har sovit typ 10 timmar på 3 nätter så GOD NATT min blogg, nu ska jag däcka (obs, välförtjänt) i min säng innan kockan ringer imorgon bitti. tidigt. Har jag nämnt att jag ska på galen fest imorgon tillsammans med min gamla gymnasieklass? Dear. 

PS Jag skulle sälja min själ till djävulen om det innebar att jag fick
Joel Kinnaman DS


Bra helg

FETT intensivt just nu! Me like. I tisdags var jag ute med min kärlek och lite annat bra folk. Vi körde en tegel vilket var länge sen, och jag hade så fruktansvärt kul. När tegel är bra, är det bra, HAHA. Dock fick vi köa ett bra tag i -25 vilket inte var lika kul. Jag har hört att förfrysa ska vara det skönaste sättet att dö på, eftersom kroppen tillslut lägger av och man känner sig då bara varm och go precis innan man ska dö, vilket mina fötter fick uppleva. Som tur var dog dom inte. I fredags var jag åter igen ute med Clara. Vi drack vin hemma hos henne, tog en "sväng förbi" Hässelby på förkrök, därefter blev det stockholms hårdaste dansgolvet. Galet! På lördagen var jag inte nådigt bakis, MEN sjuk i huvudet som jag är drog jag hem till Jerren och drack vin med massa bra töser, och sen blev det mobergs. Skjut mig.

Imorgon ska jag till fjällen med ett gäng på 17 pers. Bestämde jag nyss. Feting impulsivt och feting kul! Jag måste bara leta upp ett par skidbyxor nu.
I´ll be back on friday babes!
Love!
<3

Elli i ett riktigt jävla nötskal

Asså herre. Här ligger jag i Claras säng och är bakis som aldrig förr. Min kära men ack så snurriga vän Ellinor erbjuder sig att hämta upp mig kl 11 eftersom hon ändå var i täby och handlade. naaaajs tänker jag ocb ligger och väntar på att hon ska ringa. Klockan går och det är upptaget på hennes mobil i typ en halvtimme. Tillslut får jag tag på henne, vi pratar en stund och efter ett tag frågar jag hur det går för henne. "jo det går bra, jag kom precis hem nu". Först då inser hon att hon glömt bort mig.

kul.


Bad boys

Some people call them players but I'm far from terrified
Because somehow I'm drawn to danger, and have been all of my life
It feels my heart's divided, half way between wrong and right
I know I'm playing with fire, but I don't know why


Idag är det så kallt så det knappt går att andas fan! Och bara därför ska jag nu bege mig ut i kylan, sitta på bussen, möta upp Clara, köpa vin, dricka vin, tegla. I need it. Puss och snusk!




Förändring

Depp-dag. Det är så mycket jag vill göra att jag inte gör någonting alls. Jag kan få världens ångest/panik över att tiden inte räcker till, världen är för stor, jag för liten. I want it all, som man brukar säga. Och den känslan suger egentligen.






Minus

Jag fryser. Hela tiden. HELA tiden. Fan ta det här.