Yo

Fick helt plötsligt inget att göra innan min tvättid. Jag har haft en sjukt effektiv dag (för att vara mig alltså) även fast jag sovit typ 4 timmar inatt. Jag var i skolan mellan 8-10 på statistik-lektion, drog ner på stan med Julia och köpte en BH, åkte hem och åt lunch, handlade mat, lämnade in min cykel på renovering, gick en promenad, pantade en miljard burkar och köpte tvättmedel. OCH nu ska jag tvätta eftersom jag endast har ett par rena trosor kvar. Panik-tvätt hehe. Efter det ska jag dö i soffan för jag håller dessutom på att bli sjuk. Klena jävla kropp.

Min lilla tentafest i onsdags blev förresten såå bra. Älskar tjejerna i min klass, kan inte fatta vilken tur jag haft! Gillar varenda en. Sen i fredags åkte jag in till huvudstaden och lunchade med bästis i vasaparken I SOLEN <3 efter det begav vi oss till täby där Danne bjöd på fika. Hängde med Clara hela lördagen också innan vi åkte hem till Julia som ordnat kalas för henne och mig. Bra helg eller vaaaad!

Nu har vi alltså börjat med statistiken i skolan, och imorgon har vi första makro-föreläsningen. Ska bli rätt kul med nytt. Jag lyckades förresten inte alls på mattetentan, haha, inget nytt där inte...

Nu: tvättstugan YAY...


Tenta

Jag har suttit vid mitt lilla köksbord precis HELA dagen. Pluggat/ätit konstant. Och inte fan har jag blivit något klokare för det. Min mattetenta imorgon är ett skämt, jag kommer aldrig klara det här. Det enda jag lyckats åstakomma idag är att klottra ner massa fusk i matteboken vi får ha med oss. Tyvärr fattar jag inte ens fusket.

Efter tentan har jag bjudit hem alla tjejer i klassen hem till mig på förkrök. LÄNGTAR!!!

Såg nyss på nya "lyckan i LA" där man följer 4 svenska tjejer som flyttat dit för att...ja...gifta sig rikt eller ngt. Dom flesta som ser sånna här program blir mest irriterade, upprörda och kanske även lite avundsjuka, men jag mår bara så BRA. Känner mig smart, duktig och lyckligt lottad här i livet när jag ser sånt här.

Nej kanske ska försöka sova så jag är laddad för tentan imorgon!

....dö

Slänger in en härlig bild på kladdkakan frugan min bjöd på i SOLEN på ballen för några helger sen. Åh!


What it takes to come alive

Tjenna

Här sitter jag med mat-koma. Julia har äntligen flyttat tillbaka till Uppsala så självklart blev det stocken igår. Så självklart är jag FÖR bakis. Finns inget stopp på mitt ätande när jag är bakis. Det är HELT galet. Men nu har jag ätit upp typ allt i kylen och en godispåse, dags för en paus. Dom här senaste veckorna har jag ätit sinnessjukt mycket. Bytte p-piller och bytet av hormoner skapade tydligen knas i lilla hjärnan, jag har haft gravid-cravings utav bara helvete. Jag var så sugen på choklad att jag nästan började äta kakao direkt ur burken och helt plötsligt blev jag sugen på apelsiner och åt 6 st på raken. Galet, jag vill inte veta hur jag skulle bete mig som gravid HAHA.

Imorgon ska jag iväg till Ultuna på en ROLIG föreläsning för en gångs skull hehe. Mamma kommer hit och vi ska på föreläsning om avel och fölning. Och efter det ska BTG samlas FÖR LISA HAR ÄÄÄÄNTLIGEN FYLLT 18!! Som vi längtat. En lördag och söndag med mina älsklingar, åh jag är så taggad och längtar efter mina tjejer mer än någonsin!

Nästa onsdag fyller jag år. Blir äldre = ångest. Dagen efter har jag tenta i mikro = ångest. Jobbar helg efter tentan = ångest. Har ÄNNU en tenta efter min jobbhelg = ångest. Om ni undar vart jag håller hus så vet ni nu...

 

 


Åh

Asså. Har ni sett den där reklamen för Heineken som går nu? Killen drar med sig tjejen genom massa rum, och allt är stört och sen dansar dom lite galet och tillslut dricker dom öl. Vet inte vad det är men jag vill HA det där. En spännande kille som drar runt mig på galenskaper i ett häftigt annorlunda land.

Hej söndagsångesten....


Fredag

Fredag! Hittade en guldtia på marken. Åt lunch på stan med Julia. Solen skiner. Jag har fyllt kylen med vin. Ikväll ska tjejerna i klassen umgås och göra min favoritsysselsättning - dricka vin, skratta och gå ut på nation. Har jag en bra dag eller? :)))

Niklas Mattsson igår: "åh det är så härligt att umgås med min lilla Fritchi! Hon är liksom en man i en kvinnas kropp! Kan prata om alla möjliga sjuka saker med henne!" hahha ååå det gjorde min dag <3 Nu ska manliga Frida måla naglarna. Puss!


Right now

Nyss satt jag här och tyckte fett synd om mig själv. Jag har nämligen haft världens tråkigaste vecka. Jag kände mig lite halvsjuk i måndags så jag bestämde mig för att ta det lugnt så jag inte skulle bli helsjuk. Har knappt gjort något på hela veckan och ändå har jag blivit sjukare för varje dag. Sucks! Visst jag har åkt till skolan, tagit någon promenad och så men annars har jag tammefan bara suttit här. Framför TVn. På min röv. Med massa alvedon i kroppen. Är det inte meningen att man ska bli frisk då?! Va va? Det är väl dealen? Jag har blivit lurad.

Hursom. Jag trodde jag skulle få sitta ännu en kväll här i min ensamhet och deppa över att alla andra är på stocken, MEN då kom Emelie till min räddning! Hon och Niklas kommer hit och fikar :))))

Den här veckan har varit en riktig vår-vecka med sol och plusgrader. Hörde dock rykten om snö nästa vecka. Dör då. Jag är så taggad på vår och sommar!!

Den här bilden tog jag tydligen i lördags på korridorsfesten. Någon behövde en kondom? Haha.