jag hatar listor...

...men jag gör dom ändå!!!

när kysste du en kille senast: 3 veckor sen

har du hånglat med samma kön: nej

vilken kanal tycker du bäst om: 5:an

jessica alba eller angelina jolie: Angelina Jolie

säger du dicken eller penis: inget av det

vad har du på dig just nu: stor grå tröja & mjukisbyxor

gör du slut på msn eller in real life: IRL

cider eller öl: cider!

vem är sexigast Miss J eller Brad Pitt: Braaaaaaad (!)

trådlös telefon eller trådtelefon: trådlös

kan du handla på en second hand butik: nja. kanske

piercing nånstans: öronen

vem är du förtjust i: det duuu
är du superduper full eller helt nykter: inga kommentarer...
negerläppar eller inga läppar alls: mittimellan
jeans eller shorts: jeans

andvänder du puder foundation eller kastanievatten: foundation och puder
vart fikar du helst?: norrtälje
vilken butik hittar du alltid nånting i?: ginatricot
är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej?: någonting därimellan
vinter eller sommar?: sommar
vem står dig närmast?: Mamma
vem saknar du?: Jennifer
vilket klädesplagg är ditt bästa köp?: Just nu: mina lee-jeans
hur mkt pengar behöver du i månaden egentligen?: jag är dyr i drift...
i vilka länder har du varit?: Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Frankrike, Spanien, Afrika
till vilket land skulle du vilja åka?: alla i hela världen
vart ska du bo om 10 år?: På söder
hur lång tid ska det ta för en person att vara borta för att du ska börja bli orolig?: beror på vem.
vilken låt va sommarplågan 2006?: busshunter - boten anna och Mange Schmidt - Glassigt
vilken låt är den värsta sommarplågan någonsin?: hej hej monica..
vart missar du ALDRIG att gå när du är i sthlm?: Lush
har du någongång suttit vid telefonen och väntat?: ja
bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort, sant eller falskt?: Sant
skulle du dö för den du älskar?: ja
tyra banks eller janice dickinson?: tyra, självklart
alessandra ambriosio eller adriana lima?: Adriana
fjällräven, boomerang eller canada goose?: Fjällräven
vilken dricka är sååå 2006?: Vatten
världens bästa uppfinning: Telefonen
sport du är intresserad av: Ridning
mammagris eller pappas lilla flicka?: mammagris :)
hur svarar du i telefonen?: "hej det är Frida" eller "hallååå"
hur lägger du på i telefonen?: puss,hej
kan man göra slut på ett bra sätt?: ja det går
kan man va vän med sitt ex?: ja det går
har du blivit dumpad?: ja
har du dumpat någon?: ja
har du någon dålig ovana?: ganska många faktiskt...
vad är din starka sida?: oftast glad
vad är din svaga sida?: ganska ofta rättså negativ..
skulle du kunna byta liv med någon, och isåfall med vem?: ja, många
är du duktig i skolan?: hm
kommer du ihåg första kyssen med din älskade?: min älskade?!


Min helg

Imorse vaknade jag kl 13, med löv i håret, grus och småstenar inborrade i händerna och blöta kläder + jacka.


Vad gör jag på kvällarna?!?
 

Globen

http://www.stockholmhorseshow.com/2006_island.htm

Nästa helg är det globen! Jag brukar inte se fram emot det speciellt mkt, men jag gör verkligen det i år! Ska dit med hela "hästklassen" från skolan och kolla fre morgon och e.m. Har alltid tyckt att det verkar sjuuukt tråkigt att gå på fredagen, med alla dressyr-clinikar (hur stavas det?!) och bara dressyr, dressyr, dressyr men det var SUPER förra året, hur kul och intressant som helst! Sen är man ju (nästan iaf) själv i hela globen eftersom det är minst folk där en fredag morgon lixom. Så det är lite häftigt :)
Man blir ju lite sugen på en dressyrhäst ibland... men jag skulle aldrig lämna islänningar!

Anyway så ska Johan tävla Birkir på fre e.m! Ska bli jättekul att se, har bara sett honom gå här i ridhuset nu under vintern, och han har blivit sjukt fin! Och sen ska jag ju shoppa (ok JA, det är TYP därför jag åker dit mest faktiskt). Ska handla täcken (gaaah jag är GALEN i täcken asså, måste söka hjälp) och lindor, fårskinnsunderlägg och hmmm.....massa saker! :P

Ciao!

mmmmm

Idag blev jag först glad när min gamla, kära vän Petra ringde mig (vilket typ ALDRIG händer nuförtiden, jag skulle ringa henne igår MEN hade glömt bort hennes nummer!! gaaah sånt FÅR inte hända!!). Anyway så skulle vi skolka o käka lunch i stan imorgon men Petra banga (ovanligt? nej.) Sen tog jag som vanligt upp ämnet att vi aldrig ses längre och då svarade hon med att "du bor så långt bort". GAAAAAH vad jag HATAR den repliken! Jag FÖRSÖKER glömma tanken av att jag bor 25 min (är det Så långt verkligen?) ifrån alla mina vänner, och att jag inte bara kan gå några steg och vara framme hos Petra. Jag saknar det sjukt mycket!! Hur klarar sig alla människor på landet? Jag tycker att jag bor HEMSKT som bor 30 min (!) från stan, och jag kan ändå bara gå ner för min väg och ta bussen direkt in! Tänk dom som verkligen bor ÖDE! omg. Och Clara kallar MIG bonde? ....   

HELG

Äntligen fredag! Veckan har gått sjukt fort! Fast det har varit en bra vecka, jag har inte behövt plugga någonting, och alla har varit snälla! Hel mysko! Min snälla mattelärare godkände mig på matteprovet, även fast jag var 3 poäng från G. Och av min snälla företagsekonomi-lärare får jag VG, fast jag inte lämnat in allt man ska och fick bara G på senaste provet. YES! Och jag har INGET att plugga i helgen, lr jo vi har svenska prov nästa vecka, men min SNÄLLA svenska-lärare låter oss ha med böckerna som "hjälp". tihi.

Och den här helgen ska jag vara HEMMA (hur många gånger har inte jag sagt det nu lixom? Det slutar ändå alltid med att jag gör något annat, och tillbringar ännu mindre tid med familjen..) MEN den här helgen SKA jag slappa hemma. För det händer ändå inget annat kul...
Och sen ska jag SHOPPA! helt plötsligt har jag 1000kr att handla upp, vilket jag ska göra imorgon! Muhaha! Och ikväll blir det dreglandes framför TVn tillsammans med Johanna ( som ÄNLIGEN är hemma ) och kolla på idol och Marcus....GAAAh han är så het. het. het.

Mitt liv är bra just nu!

puss!


skolan

Skolkatalogen har kommit, och jag ser ut som en man. En ful kille med fula kläder. Så ser jag ut. Jag skämms ihjäl och funderar på att byta skola.

Nemen seriöst jag blev SÅ ful så det finns inte. Fast jag ska inte byta skola, min skola är faktiskt helt OK,  jag har snälla lärare och inget att göra! haha får mig o tänkt på skarpängstiden som var DUBBELT så jobbigt!
Just nu sitter jag här vid datorerna o hänger...här har jag suttit sen typ 10 och nästa lektion är kl 2. Eller ok då jag gick faktiskt till ÖB och köpte godis och hårspray så jag har ju FAKTISKT rört på mig idag också. så det så. Det är typ det enda jag gör i skolan just nu känner jag. Jag sover, äter godis och sitter vid datan. typ. 

 


som vanligt

Helgen blev minst sagt misslyckad för min del. som vanligt.
Jag, Clara o Sis hade lixom planerat att vi skulle festa sönder oss själva. Och hur gick det? Jo - vi hamnade på en äcklig ö, med massa äckliga människor, i äckligt väder och äckligt nyktra. + ett äckligt fullt hus.

jag säger som Cecilia: DÖÖÖÖÖ
Och på lördagen skulle det bli festande i Rimbo (första gången faktiskt, jag har ändå bott här i 3 år är inte det lite konstigt?!) men så blev det inte. Möller bangade i sista sekund. GAAAAH TOKIG!

Men men blev det ju iaf chips och tee hos clara på fredag natt, vilket var mysigt :) Sen har jag ridit kurs hela helgen också för Peter, vilket gick super duper bra, så jag borde väl vara ganska nöjd med min helg!

Ciao!

Vinter

Japp, nu är vintern här. jag är då inte ett så stort fan av vintern, men det är ju alltid kul att BEHÖVA (observera) nya kläder, skor och jacka, tack vare det varierande vädret vi har i detta land ;) så idag var det köp av ny jacka som gällde. Det blev en fjällräven, en marinblå...vet inte vad det är men jag älskar dom jackorna, SÅÅ mysiga och varma. GOS^^
Så nu får vi väl hoppas att jag inte fryser 24/7 i vinter, som jag alltid brukar...Är det bara jag som längtar oerhört mycket till sommaren??

Jag var på bio idag också med Möller! Djävulen bär prada blev det, lite besviken blev jag faktistk över den! Har ju läst boken, och det var en del som inte stämde och så...men jaja den fick klart godkänt iaf! :)

Nej, idag ska jag ha en hemmakväll med familjen och Rebecka (för första gången på FÖR många veckor), och vi ska se på idol! Kan ju säga att jag är kär i Marcus och ska gifta mig med honom.


Lov

Jag säger bara en sak: Höstlov! Hade höstlovet kommit bara en vecka senare, hade jag seriöst gått in i väggen eller hängt mig eller liknande. punkt slut.