Otur

När vi trodde att vår otur höll på att vända, hände det motsatta. Alskaer blev sparkad och står nu i sjukhage med frakturer på griffelbenet, och där ska han stå iaf 2 månader. Härligt. Och igår blev min lilla älskling biten av en fucking huggorm. Så hon ligger nu inne på albano och jag får inte hämta henne föresen tidigas tisdag! Inte rättvist mot min fina lilla hund. Och den här veckan är sista veckan Johanna är här, sen flyttar hon hem. Ett år har redan gått, och vi har fan tillbringat varenda dag tillsammans. Kommer sakna henne enormt...

Fett coooolt

Jag känner mig fett cool just nu eftersom jag sitter i bilen och skriver detta inlägg -thank you God for the bärbart. Är på g ner till västervik för party party hela helgen och här i bilen går Fergie - big girls don´t cry om och om igen. Den äger! Idag blir det förövrigt förkrök i bilen eftersom vi kommer ner om ungefär 4 timmar...Jag önskar mig ett eget flygplan i julklapp, tack.

Pussosnusk!

Frida


Bad day


image58

Så här snygg känner jag mig idag

JAG HATAR REGN

SM kan beskrivas med orden regn, sniglar, jäkligt fina hästar, fest och sjukt mycket flummande! Trevligt som fan hade vi faktiskt. Idag har jag äntligen tid över till att packa upp hela skiten och tvätta allt, för att sedan packa ner det igen tills imorgon då det bär av ner till Västervik på festival. typ. Vi ska ju inte på själva festivalen utan bara festa i staden. Ska bli kul att se Annas håla^^

Hoppas ni njuter av den soliga sommaren...

Arreviderci

Hur lyckas man?

En av dom konstigaste dagarna jag varit med om utspelades igår. Allt började med att vi inte kom iväg i tid till ålandsbåten vi skulle med. Halv tolv båten som var planerad blev istället klockan 3 båten. Så vi fick hänga i Grisslehamn sjukt längre (trevligt ställe, men konstiga människor). Åt där en pizza med pommes och bearnesås på (öh??! Sånt äter man fan bara i Västervik!). Sen kom vi iaf på den dumma båten och jag lyckades göra av med 600 spänn på samma dag. Jo, jag är ju verkligen den som just nu har råd att göra av med pengar... Iaf så kom vi hem runt 9, stress bytteom-åt-förkröka-körde för att gå ut. Blev norrtälje som vanligt, och väl inne (nu kommer våran vanliga otur och det faktum att vi alltid råkar ut för så jävla sjuka människor och sjuka saker) när Ellinor ska ta ut pengar kommer en knarktant på cirka 60 bast och snor hennes pass, trampar på det och tar sedan upp det och springer. Ellinor hette tydligen Alex och hade snott hennes pojkvän Micke (och sen gick hon tydligen på droger oxå och var väldigt ful). Så kvällen började bra med en polisanmälan och cirka 2 timmars letande efter ett sönderrivet pass (som vi som tur var hittade under en bil) och jag har aldrig skrikit så mycket på en tant kan jag säga.

Efter mycket avreagernade på poliserna blev det mobergs. Var väl helt ok tiden vi var där, mycket äldre då det var 20+ men vafan, det funkade. Som vanligt höll vi på att inte komma hem och som vanligt fick Johanna damp. Jag har fått nog av norrtälje på ett bra tag framöver nu!

Så alltså, ni ser vilken sjuk jävla dag. Vaknade tidigt och gick ner och spelade lite Harry Potter på playstation (ja ni hör ju, jag var inte direkt nykter när jag vaknade...) men nu ska jag försöka få lite sömn igen. Den här veckan blir det till att ta det lugnt och ladda upp inför SM som kommer bli så jäkla lyckat så det finns inte. så det så.

God natt!