Slut

Nu är det över. Skiten man kämpat med i så många år nu, skolan. Fredagen den 13 sprang vi treor från Rodengymnasiet ut. Jag brukar inte tro på att den dagen för otur med sig, jag menar min pappa föddes på fredag den 13, och han har ju faktiskt lyckats hyffsat i livet. ;) Men konstigt är ju att det regnade/haglade som aldrig förr, bron nere vid hamnen föll ihop så att flera studenter fick föras till sjukhus, jag fick reda på att en gammal stallvän dött, jag slog ut en bit av min framtand på en ciderflaska och Nattas kompis stall med hästar i brann ner till marken. Dessutom somnade fina Teitur in. Otursdag? nja.

Men studentdagen blev iaf hur lyckad som helst, allt började med champange-frukost nere i parken som var trevligt som bara den. Sen drog alla lite halvpackade upp till skolan för att ha avslutning där med klassen. Sorligt, ja. Vid halv 12 sprang vi ut för att åka flak och sen bar det av hem till alla mina fina gäster. Kvällen och natten blev också hur lyckad som helst. Lycka!

Nu känner man nån sorts konstig känsla av lycka att det är över men samtidigt ledsamhet över att man aldrig kommer få uppleva detta igen, det kommer inte tillbaka. Och självklart kommer jag saknar min klass.




Just nu rullar tiden bara iväg. Massor av saker jag vill göra men jag har inte ett öre att slösa eftersom det snart bär av till Island (!!). Så just nu jobbar jag på hos mamma för att tjäna ihop lite. Midsommar ska spenderas med släkten på landet på älskade Ljusterö. Längesen jag var där och jag saknar det. Dessutom måste min morbror tha tandläkare kolla på min trasiga framtand. Icke så vackert, HA!

Måste bara säga att jag är sjukt avundsjuk på Elli, Carro och Fellan. Trötta, slitna och fulla efter studentnatten sa vi hej då till dessa tjejer som blev upphämtade och skjussade direkt till Arlanda för att hoppa på flyget till Mallis. Med studentmössan i högsta hugg! Hur coolt är inte det? Jävla svin. Här ville man hänka men som sagt var - pank. Jag hoppas iaf ni har hur kul som helst och jag saknar er!






Min

Sunnas föl

För att världens finaste Sunna har fått världens finaste föl




Jao

Nu börjar det kännas som studenten närmar sig. Hade mitt sista prov i fredags - matte C. Och jag fick G! YAAAY! :D Så nu blir det G i matte C, nice. Kan inte fatta att det snart är slut!

I torsdags sprang alla mina fina vänner i Tibble ut. Varmt som satan och helt blå himmel, det MÅSTE bli samma väder den 13e! Vi åkte flak och det var galet. Ingen kom till skada förutom Julia som blev klöst och Cecilia som fick en vattenballong i ögat, HA. Gick hem till Clara helt dränkta i diverse drycker och bytte om sen åkte jag vidare för att hinna gratta Max och Therese också. Allt var så fint och jag längar tills Rodens utspring!! :)

Nej herregud det här duger inte, här kan man ju inte sitta när det är så fint väder. Ska nog gå ner i hagen och pussa lite på alla små föl :)


Harepusshej

image209


4 av 5 toasters - KANONKUL!

LATER