JAG JUST NU


CRAVINGS

Halå. Undar om jag är gravid kanske för jag har sånna cravings efter diverse saker.
Just nu till exempel kan jag inte sova för jag är så irriterad eftersom JAG VILL HA SUSHI JAG ÄR HUNGRIG. gaaaaaaaaaaaaah. Stört jobbigt. Men nej jag bara skoja jag är inte gravid, för att bli preggo måste man ju ligga. Bitter? HA!
Appropå ligga har jag glömt att berätta att jag nästan låg med Hoffe i Hoffmaestro i lördags!!! Jag och Lotta sprang på nån av alla miljoner medlemmar i bandet och vi blev medbjudna (eller vi kaaanske bjöd med oss själva. bara lite. typ tjatade) på efterfest på deras hotellrum! Utanför hotellet dök tyvärr våra killkompisar upp och förstörde lite och snälla (och dumma i huvudet) som vi var så sket vi i efterfesten för att istället stanna med våra vänner, för självklart var inga killar bjudna på efterfesten. VAFAN jag kommer ångra mig resten av mitt liv, tänk att efterfesta med Hoffmaestro! Så nära var jag alltså att ligga med Hoffa! Han gick iaf en meter framför mig och jag kunde faktiskt ta honom på rumpan.
Om jag vågat.

Det roliga är att på lördagen taggade vi inför Hoffmaestros spelning genom att se Stockholm boogie. haha!

dum av dig

Hej. Jag har varit på Åland några dagar för att hälsa på Tobbe och umgås med fina människor och bara ha det bra. Det var "rockoff festivalen" så det var massa folk och vi har suttit utanför området och lyssnat på artisterna och druckit för mycket vin. Så jäkla underbart och jag ville helst stanna en vecka till i Tobbes galna partyhus. Alla åkte hem igår men jag och Anna stannade en natt till så vi tog båten hem tidigt imorse. Blev inte så mycket sömn inatt eftersom vi blev väckta av Tobbes störda åländska rumskamrat som sprang runt naken och skrev vitto till allt. Vi däckade totalt i en soffa på båten och sen åkte vi hem och jobbade på stoppet haha!

Jag har läst och tänkt för mycket på människorna i Norge idag. Det är så sjukt att jag inte vill tro att det är sant. Jag borde inte gjort det. Jag såg ett program på TV för längesen där dom pratade om personer som var födda i fiskens stjärntecken. Fiskar är dom människor som tydligen är mest otogna bara för att vi är proffs på att gå in i vår egen lilla värld och glömma allting annat och fiskar är alltid ute efter att ha kul. Vi är beroende av att ha kul. Tydligen är det för att vi egentligen är dom mest djupa och känslosammaste och när vi börjar känna efter hur vi mår, går vi under. Och jag vet att jag är exakt så. Jag klarar inte av att prata eller läsa om hemska saker till exempel, jag stänger av totalt för jag vet att om jag verkligen tar till mig det kan jag vara deprimerad i flera dagar. Så istället bläddrar jag snabbt förbi sånna nyheter i tidningarna, och jag byter snabbt kanal på TVn och det börjar handla om krig eller annat som jag kan må dåligt av. Och jag är proffs på att låtsas om att saker och ting inte hänt, sånt som jag kanske ångrar och egentligen har ångest för. Ibland tar självklart ångesten över men oftast kan jag lura mig själv att jag mår hur bra som helst. Jag vet att alla mina kompisar tycker att jag är lyckligt lottad för att jag tar allting med en klackspark och inte bryr mig så mycket om någonting egentligen men jag MÅSTE vara så, för mitt eget bästa. Vet inte vad jag ville säga med det här förutom att jag lider med dom i Norge.
Och plötsligt känner jag mig väldigt otrygg.

Rubrik

Nemen hej.
Irland - check! Vackert, mycket öl, trevligt folk och får.
Jag har en liten svacka. För det första dog min fina Skorri i fredags. Mamma hittade honom i hagen med ett stort sår rakt upp i bogen, och efter 14 dagar på Ulltuna orkade han inte mer. Han fylldes med luft och fick stå i en liten tvångsspilta så han inte skulle kunna röra sig, och dom fick tömma honom på nästan 20 liter varje dag. Helt sjukt. Lilla fina häst som bara fick bli 1 år gammal. Alla på sjukhuset var så himla ledsna, dom sa att det var den mest fantastiska häst dom träffat och dom hade gullat med honom varje dag och gjort allt dom kunde. Min fina bebis. Sunna har nu fyra döda avkommor som alla har dött av ren otur.
Hästen är otursförföljd.
Och jag har den värsta ångesten, EVER. Jag kom nämligen inte in på den skolan jag ville och jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag kommer hamna och allt SUGER DASE.
Ångest ångest ångest ångest.
Jag var på middag hos Clara igår. Jag skulle ta det lugnt var tanken eftersom jag skulle jobba halv 9 imorse och dessutom var det loppis på jobbet idag, och loppis = mucho (!!) loco people. Meeeeen efter en halv vindunk och två förfester samt en helkväll på tegel kan man ju säga att jag tog det allt annat än lugnt. Efter tre timmars sömn tog jag mig på något sätt till bussen och åkte till jobbet. Och på något konstigt sätt har jag mått BRA hela dagen. Vad fan? Ska börja med tre timmars sömn och ingen mat och sen stressa som en tok, då slipper man bli bakis! Fett praaa.

Who run the world?

Beyoncé!! Ta er tid och kolla på hela, göre ba!


Juli 3, 2011

Här var det livat! Inte.
Jag är helt slut. Verkligheten har kommit ikapp mig: jag är gammal. Jag orkar inte lika mycket som när jag var 17 eller 18. Fast jag så hemskt gärna vill. I fredags satte jag mig på ett tåg till Norrköping. Jossan och Pia skulle hämta upp mig vid 8 men dom hamnade i kö och blev en timme försenade. Men jag hade det bra, först fick jag sällskap av en kille som bjöd på vin och vi pratade om allt mellan himmel och jord i nästan en timme innan han var tvungen att dra. Och när han drog kom nästa halvalkis och bjöd på en cider och sen satt vi där och pratade strunt ett tag. Folk ÄR ju trevligare i alla andra städer än stockholm, så är det ju bara! Tillslut dök i alla fall mina gamla bästisar upp och det är så kul att även fast vi bara ses kanske en gång om året så är allt precis som vanligt när vi ses, som när vi var 7 år liksom! Fast med lite mer vin med i bilden nu då. Det blev en rolig utgång med konstig efterfest som slutade med att jag sov på en soffa och nu kommer första beviset på att jag verkligen blivit gammal, jag har nämligen ont överallt. Jag kan knappt röra nacken och jag har typ sträckt mig i ryggen så när jag ska sätta mig ner eller ställa mig upp måste jag hålla en hand på ryggen och sen stönar jag lite och ba "ajajaj min stackars rygg buhu". Ja ni hör ju.                                                                                                                                                                                                                                   Efter 3 timmars sömn sa jag hejdå till tjejerna och hoppade på tåget till Linköping. Jag däckade bara jag satte mig ner och blir helt plötsligt väckt av en vakt som ville ha min biljett (vilket jag inte hade "hunnit" köpa innan jag däckat). Jag sätter mig upp och frågar skrikande vart jag är och om jag åkt förbi Linköping. Det hade jag inte. Men alla i tåget tittade på mig och sen fick jag följa med och betala en biljett. Pinigt.  Blev upphämtad av min kära Johanna som kallade mig lite fint sådär för "vraket". Vi åkte hem till henne där hon och Rebecka hade 50års kalas eftersom båda fyller 25år. Jag var yngst på kalaset som spårade och blev till en fjortisfest haha. Men kul hade vi!                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nu ligger jag äntligen hemma i min säng och jag är dööööööd. Väntar på att mamma eller pappa ska komma hem och laga mat åt mig. På torsdag åker jag till Irland med familjen! Vi ska hyra en bil och åka runt och dricka öl och kolla på naturen, typ. Herregud ett såhär långt inlägg har jag aldrig skrivit. Jag tror det är för att jag försöker hålla mig vaken så jag inte somnar innan middagen. Det vore ju förjävligt om jag missade maten liksom. Puss!