Hej

Tog mig upp tidigt idag för att hinna med massor innan jobbet. Började med att ta en prommis med hundarna, när jag är halvvägs hem börjar det SPÖ-regna, så nu är både jag och hundarna dyngsura. Hade tänkte rida någon av unghästarna nu men tappade orken totalt. Det bara vräker ner ute. Är så avis på Clarisen som är i turkiet och blir brun (skär?). I höst/vinter SKA jag åka iväg till värmen en sväng.

Nästa vecka flyttar jag äntligen tillbaka till Uppsala, till min nya lilla etta i luthagen. Är så taggad!! Är dock inte riiiktigt lika taggad för min omtenta i matte som jag ska göra på måndag. fan.
Nähä. Jag går nog och sover lite igen innan jobbet hehe. Puss på er!

m


Sommar?

Hej där. Har inte varit så aktiv på min lilla blogg så senaste tiden. Men hade jag varit det hade ni ändå inte fått läsa något roligt eftersom jag inte gjort ett skit. Den här sommaren har nog varit den sämsta sommaren någonsin. Inte en enda dag har det varit bad-väder så jag har fortfarande inte solat eller badat och min kropp är lika blek som i vintras. Jag har bara haft tid och pengar till att ta tråkiga körlektioner och jobba, känns som jag levt på en buss mellan jobb och lektioner. MEN nu är körkortet taget. Skrev upp i måndags och fick 57 poäng, alltså 5 poäng över gränsen, och igår körde jag upp och klarade det!!!! Så himla skönt. Idag körde jag själv in till Norrtälje samt fick min första böter för glömd P-skiva. Så nu gör vi aldrig om det i alla fall (eller)?
Idag var jag hos doktorn och tog prov på livmodern eftersom jag tydligen har cellförändringar. Synden straffar sig själv... Det gjorde i alla fall fruktansvärt ont och jag höll på att svimma men nu är det gjort och enligt läkaren kommer jag förmodligen få operera bort livmoder-tappen. Så nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv eftersom jag blöder och mår illa. Dom har ju liksom skurit bort en bit av min livmoder. Stackarn. Jag skulle egentligen gått på tegel ikväll med bästa vänner och firat mitt körkort men det blev en kväll i sängen. Inte min dag idag.