Helgens tävling

Jag och Ábót gjorde tävlingsdebut i lördags på "grimkeppni" som Pia hade ordnat i Finsta. Mitt mål var väl mest (som jag skrev förut) att inte trilla av, att hon skulle gå in i transporten (vilket hon inte gör så gärna) och att hon inte skulle dra med mig. Och såklart mest av allt: träna på att åka iväg och känna tävlingsstressen, häststackarn har ju typ bara åkt iväg...5gånger i sitt liv??

Anyway Ábót skötte sig strålande, hon gick in i transporten och var lugn och snäll när vi väl var framme! I lättklass lyckades vi gå vidare till final och kom tillslut 3:a, vilket jag var mer än nöjd med :) Och i mellanklass gick vi också vidare till final och slutade där 4:a! Hon var väldigt galen och pigg, men inte okontrollerbar (nästan) så jag är SÅ nöjd med henne <3 Mest nöjd är jag nog ändå över att jag trotsade Johan och Carro och lyckades placera mig (dom tyckte att tävla Ábót i den här tävlingen = självmord).

Var så länge sen jag tävlade och nu inser jag hur mycket jag saknat det! Hoppas på att kunna tävla Ábót en del i sommar, som träning för framtiden :) Träffade även Jossan och Pia på tävlingen (gamla bästisarna) och fick se deras nya pålle! Skitfin, kommer gå kanon för dom i sommar!

Abot
Bedömning

Eftersom jag pluggar...försöker...

Dagens klädsel: Mjukisar
Dagens låt: Ozzy - old L.A tonight
Dagens dusch: ingen. skabb.
Dagens frisyr: Ett stort trassel
Dagens smink: Kvar sen gårdagens fest
Dagens händelse: Jag tog bussen hem kl 8 imorse.
Dagens planer: Plugga, ååå så roligt!!!!!!
Dagens vill ha: Flöt-mat
Dagens saknad: värmen
Dagens roligaste: Inget.
Dagens tråkigaste: plugg.
Dagens drog: tee
Dagens finaste: Min häst.
Dagens kramar: Ingen än så länge
Dagens pussar: Ingen än så länge
Dagens TV: NEJ
Dagens måste: Gå utanför dörren
Dagens dricka: tee
Dagens köp: bussbiljett
Dagens godis: jag har inget. GAAAAH
Dagens mat: Jag vill käka pizza. NU
Dagens sjuka: Minnen från igårkväll. herregud 
Dagens träning: Fodring av hästar ikväll
Dagens läsning: Om Guatemala (jävla spanskauppsats!!!)
Dagens nyttigaste: Apelsiner i massor
Dagens kärlek: ....
Dagens mående: Deppad. bakis. trött. sur. hungrig.

wiiie....

Men nejnej, jag är inte ett dugg avis.

gaaah

GAAAH dumma människa, I WANT THAT HERMÈS! Ge mig, tack.

23 Januari 2007

Helgen var stressig värre, hade alla fodringar i stallet + att jag red kurs för Peter hela helgen (2 pass om dan). Dessutom var jag inne i stan lör kväll med tjejerna på (väldigt väldigt trevlig) middag! Så jag har inte suttit ner en sekund på hela helgen...Men men det hör ju till mitt nya nyttiga liv ;)
Ábót har för övrigt blivit världens bästa häst på bara en vecka, och jag har inte en enda gång velat slakta henne under helgen. Duktig flicka! Vi ska tävla vår första tävling på lördag, får väl se hur det går (jag ska mest kämpa med att hålla i mig i sadeln och be en bön för att inte trilla av).

Imorgon tänker jag vara hemma och sova, fick inte min vanliga lediga tisdag idag eftersom vi idag fick försöka oss på högskoleprovet i skolan. Jag hade tydligen liknande poäng som Linda Rosing...

Sen är jag ledig tors-fre och sen är det helg :) Jag och Clara var redan taggade som tusan FÖRRA lördagen inför den här helgen, så vi får väl hoppas att vi får kul ;)

Ciao! Frida 

SOL

Imorse när jag vaknade (vilket var vid den underbara tiden 12) var det SOL ute, gaaaah I miss you! Så jag trotsade kylan och gick ut för att sola och röka. Trodde för ett tag där när jag blundade att jag satt ute på något mysigt café med en stor latte och att det var sommar och sommarlov! Men när jag fick vatten i huvudet utav den snö-helvetet som smälte på taket, insåg jag mitt misstag...

JAG VILL HA SOMMAR!

Igår var det faktiskt den nya dagen på mitt nya liv, även Johanna hade en ny dag på hennes liv. Jag har nämligen börjat träna (!) och Johanna har börjat vikt-väkta. Väldigt seriöst och duktigt om jag får säga det själv! Fast man kan iof säga att jag började min träning redan i lör kväll/natt, då vi gick runt hela jäkla åkersberga (jag skojjar inte, vi gick säkert 2 varv runt skiten!). Fast vi hade ändå ganska trevligt, och rättså lyckad kväll, som slutade med att jag sov över hos världens bästa pyssling Therese :) Undrar hur många gånger jag har sovit där egentligen...måste vara uppe i typ 50 snart! 

Puss!

Jaha

Helgens upplevelser:

Ett gäng med hetingar kommer in på Ica rimbo (!!!) såklart när jag och johanna står i stallkläder, osminkade och ruffsiga i håret (vart kom dom ifrån!? kan ju knappast vara från rimbo?)

Vi har hyrt film på Ica fre, lör, sön.

Vi har köpt ett glasspaket på Ica fre, lör, sön.

Vi har köpt godis på Ica fre, lör, sön.

OCH JUSTE jag såg en kändis på Ikea (faktistk inte på Ica!) : daniel från skilda världar.  (herregud, hur kunde jag nästan glömma?!)


Min helg har varit högst interessant....